Tist Schoeters

Tist Schoeters behandelt voornamelijk dossiers binnen het ondernemingsrecht in de ruime zin, daarnaast heeft hij ook een uitgebreide ervaring opgebouwd inzake huurrecht, aanneming van werk en verzekeringsdossiers.

Opleiding en ervaring

Tist studeerde aan de Universiteit Antwerpen en behaalde het diploma van licentiaat in de Rechten in 2003. Hij heeft in 2008 de post-universitaire opleiding curator-vereffenaar afgerond. Nadien voegde hij hier nog een post-graduaat Vennootschapsrecht aan toe in 2013 (HU Brussel).

Onmiddellijk na het afronden van zijn studies begon Tist zijn stage aan de Antwerpse Balie, op een all-round kantoor. Reeds gedurende zijn stage kwam zijn focus duidelijk te liggen op de burgerlijke- en handelsrechtelijke dossiers.

In 2012 zette Tist dan de stap om zijn eigen kantoor (Lierius) uit te bouwen aan de Mechelse Balie, waarbij vooral service werd verleend aan lokale ondernemingen. Gedurende verschillende jaren werd eveneens ervaring opgebouwd als in-house legal counsel binnen verschillende internationale structuren. Vanaf 1 mei 2018 maakt Tist deel uit van Agio. Door de jaren heen heeft Tist zich ontwikkeld als een ervaren litigator.

Expertise

Tist behandelt voornamelijk dossiers binnen het ondernemingsrecht in de ruime zin, daarnaast heeft hij ook een uitgebreide ervaring opgebouwd inzake huurrecht, aanneming van werk en verzekeringsdossiers.

Wat verwacht u van uw advocatenkantoor? Eerlijke oplossingen, duidelijke antwoorden en een oprecht vooruitzicht. Ja toch? Wij ook.

Kom eens praten

Agio Antwerpen Centrum

+32 (0)3 237 21 00

Algemeen

info@agiolaw.be

Agio Antwerpen Noord

+32 (0)3 246 37 20