Stefanie Baeten

Stefanie Baeten legt zich vooral toe op het vennootschapsrecht, handelsrecht en insolventierecht. Ze heeft een bijzondere expertise opgebouwd in het begeleiden van ondernemingen in moeilijkheden (GRP, voorheen WCO).

Lees verder onder de foto

Opleiding & ervaring

Stefanie Baeten behaalde een masterdiploma rechten aan de Universiteit van Antwerpen in 2004. Daar voegde ze er nog drie opleidingen aan toe: een master in de handelswetenschappen aan de Lessius Hogeschool te Antwerpen, een master na master in vennootschapsrecht aan de Hogeschool Universiteit te Brussel (HUB) en een curator – vereffenaar opleiding aan het Centrum voor Beroepsvolmaking in de Rechten (CBR).

Na haar studies startte Stefanie in een commerciële functie bij Chartis Insurance (voordien AIG). Van 2008 tot 2009 werkte ze als corporate advocaat bij het kantoor Allen & Overy en van 2010 tot 2012 als corporate en commercieel advocaat bij Marx Van Ranst Vermeersch & Partners. In 2012 vervoegde Stefanie het corporate-departement van Astrea om begin 2014 mee te stappen in Agio.

Verder behaalde ze het certificaat van Data Protection Officer aan het Data Protection Institute.

Expertise

Stefanie Baeten legt zich vooral toe op het vennootschapsrecht en het handelsrecht. Zij begeleidde al diverse overnames en herstructureringen. Stefanie heeft in haar carrière bijzonder veel ervaring opgebouwd in het begeleiden van ondernemingen in moeilijkheden (GRP, voorheen WCO). Door deze ervaring heeft zij een uitgebreide expertise opgebouwd in het insolventierecht in het algemeen.

Wat verwacht u van uw advocatenkantoor? Eerlijke oplossingen, duidelijke antwoorden en een oprecht vooruitzicht. Ja toch? Wij ook.

Kom eens praten

Agio Antwerpen Centrum

+32 (0)3 237 21 00

Algemeen

info@agiolaw.be

Agio Antwerpen Noord

+32 (0)3 246 37 20