Philippe Van den Broecke

Philippe Van den Broecke is de founding father van Agio en bijzonder onderlegd in het vennootschapsrecht. Hij wordt dan ook door Legal 500 aanbevolen als één van België's beste advocaten voor M&A en vennootschapsrecht.

Lees verder onder de foto

Opleiding en ervaring

Hij studeerde af aan de Vrije Universiteit Brussel als Licentiaat in de Rechten in 1993. Vanaf 2001 was Philippe als vennoot aan de slag bij Bertouille & Vennoten, dat in 2005 fuseerde met Lawfort. In 2006 richtte Philippe samen met enkele collega’s vanuit Lawfort het advocatenkantoor Astrea op.

Op 1 januari 2014 startte hij zijn eigen advocatenkantoor onder de naam Agio. Philippe is ingeschreven aan de balies van Brussel en Antwerpen en spreekt naast Nederlands ook vloeiend Frans en Engels.

Expertise

Philippes voornaamste focus is het vennootschapsrecht en in het bijzonder fusies en overnames. Hij wordt dan ook door Legal 500 aanbevolen als een van de beste advocaten voor M&A en vennootschapsrecht in België. Philippe begeleidde reeds tal van grote en middelgrote overname transacties, zowel in België als met internationale partijen.

Naast M&A transacties heeft Philippe ook diverse ondernemingen in moeilijkheden duurzaam kunnen redden dankzij een oordeelkundige toepassing van de WCO in combinatie met zijn pragmatische zin voor ondernemerschap.

“We can not solve our problems with the same thinking we used when we created them” - Albert Einstein

Wat verwacht u van uw advocatenkantoor? Eerlijke oplossingen, duidelijke antwoorden en een oprecht vooruitzicht. Ja toch? Wij ook.

Kom eens praten

Agio Antwerpen Centrum

+32 (0)3 237 21 00

Algemeen

info@agiolaw.be

Agio Antwerpen Noord

+32 (0)3 246 37 20