Peter Baert

Peter Baert is gespecialiseerd in alle aspecten van het vennootschaps-, verenigings- en ondernemingsrecht, inclusief voor beursgenoteerde vennootschappen

Lees verder onder de foto

Opleiding en ervaring

Peter Baert behaalde het diploma van licentiaat in de rechten aan de Universiteit Antwerpen in 1998. Eerder behaalde hij al een licentiaatsdiploma in de moderne geschiedenis aan de KU Leuven in 1994.

Peter begon zijn loopbaan als assistent vennootschapsrecht en financieel recht aan de Universiteit Antwerpen en werkte daarna als advocaat aan de Brusselse Balie. Daar was hij verbonden aan de praktijkgroep Litigation, Arbitration and General Commercial Law van Stibbe (2005-2008). In maart 2008 stapte Peter over naar de Antwerpse Balie, waar hij Ambos Advocaten vervoegde. Vanaf maart 2010 tot einde 2013 was Peter actief bij Astrea om vervolgens in 2014 samen met Philippe Van den Broecke de schouders te zetten onder Agio.

Expertise

Peter Baert is gespecialiseerd in alle aspecten van het vennootschaps-, verenigings- en ondernemingsrecht, inclusief voor beursgenoteerde vennootschappen. Daarnaast is hij actief in het financieel- en verzekeringsrecht. Hij adviseert en vertegenwoordigt nationaal en internationaal cliënteel in die materies en heeft uitgebreide ervaring in het voeren van geschillen.

Peter heeft talrijke publicaties op zijn naam waaronder artikels in het Tijdschrift voor Rechtspersoon en Vennootschap (TRV) en verschillende bijdragen in Vennootschappen en Verenigingen.

De wereld van de advocatuur is soms woelig, maar dat maakt het ook zo’n fascinerend beroep. Met een hecht team zoals dat van Agio is geen uitdaging te groot.

Wat verwacht u van uw advocatenkantoor? Eerlijke oplossingen, duidelijke antwoorden en een oprecht vooruitzicht. Ja toch? Wij ook.

Kom eens praten

Agio Antwerpen Centrum

+32 (0)3 237 21 00

Algemeen

info@agiolaw.be

Agio Antwerpen Noord

+32 (0)3 246 37 20