Filip Goddevriendt

Filip legt zich toe op het fiscaal-en ondernemingsrecht. Daarnaast is hij binnen Agio verantwoordelijk voor het departement bemiddeling en arbitrage.

Lees verder onder de foto

Opleiding & ervaring

Filip behaalde een licentiaatsdiploma in de Rechten aan de KU Leuven, met onderscheiding (1999). Hij behaalde tevens een DES in economisch recht aan de UCL en een DEA in ondernemingsrecht aan de Sorbonne, beiden met grote onderscheiding (2000). Hij behaalde tevens met succes een Postgraduaat in de Bemiddeling aan de KU Leuven(2017) en is certified Arbitrator (AIA Brussels School of Arbitration). Filip is tevens erkend bemiddelaar in familiezaken.

Onmiddellijk na zijn studies begon hij als advocaat-medewerker bij het advocatenkantoor Tiberghien en werd nadien advocaat-medewerker en vervolgens vennoot bij het advocatenkantoor Afschrift. In 2010 startte hij zijn zelfstandige advocatenpraktijk. In 2018 vervoegde hij Agio als partner.

Expertise

Filip legt zich toe op het fiscaal- en ondernemingsrecht. Daarnaast is hij binnen Agio verantwoordelijk voor het departement bemiddeling en arbitrage. Filip heeft tal van publicaties op zijn naam en is co-auteur van het fiscale handboek “L’essentiel du droit fiscal”, ASP, Brussel, 2009.

Filip is tevens voorzitter van het Fonds voor Startende Ondernemingen in het kader van de Koning Boudewijnstichting.

Wat verwacht u van uw advocatenkantoor? Eerlijke oplossingen, duidelijke antwoorden en een oprecht vooruitzicht. Ja toch? Wij ook.

Kom eens praten

Agio Antwerpen Centrum

+32 (0)3 237 21 00

Algemeen

info@agiolaw.be

Agio Antwerpen Noord

+32 (0)3 246 37 20