Agio, uw advocaat én luisterend oor

Wij zijn professionals met een uitgesproken vakbekwaamheid. Wij hebben jaren ervaring, een academische kennis van, én passie voor het recht. Deze vakkennis bieden we u aan. Niet als een pasklaar eindproduct, maar als een traject dat we samen met u doorlopen.

Lees verder onder de foto

Klare taal, wat houdt dat in?

Voor ons betekent klare taal op de eerste plaats dat we duidelijke afspraken met u maken. Uw situatie geniet onze volle aandacht en we bieden u een realistisch perspectief.

Pragmatisch partnerschap

Wij winden er niet graag doekjes om. Daar hebt u geen tijd voor, en wij eerlijk gezegd ook niet. Dus zijn we allebei gebaat bij efficiëntie.

Bruikbaar advies

Aan vage aanbevelingen hebt u niets. Wij denken met u mee tot wij een uitkomst vinden die echt een verschil maakt.

Oor en oog voor u

Er zijn geen kant-en-klare oplossingen in het recht. U mag rekenen op onze eerlijkheid en een gepast antwoord op uw verhaal.

Heldere prijzen

Bij Agio maken wij graag duidelijke afspraken, ook over geld. Na bespreking kiezen wij samen hoe we samenwerken en hoe u ons betaalt: een uurtarief, een vast budget of met een success fee.

Recente activiteiten

Blog

Agio begeleidde Prosafco bij de overname van alle aandelen van The Outfit Factory

Blog

Agio begeleidde de kapitaalronde van Welkin & Meraki

Blog

Productiehuis Marmalade redt zich met nieuwe investeerder

Wat verwacht u van uw advocatenkantoor? Eerlijke oplossingen, duidelijke antwoorden en een oprecht vooruitzicht. Ja toch? Wij ook.

Kom eens praten

Agio Antwerpen Centrum

+32 (0)3 237 21 00

Algemeen

info@agiolaw.be

Agio Antwerpen Noord

+32 (0)3 246 37 20