Reorganisatie van Holy Food Market Gent

Mr. Stefanie Baeten en Mr. Margot Van Looy hebben de procedure van gerechtelijk reorganisatie bij collectief akkoord van de HOLY FOOD MARKET te Gent succesvol afgerond.

Geplaatst in Insolventie en herstructureringen (WCO)

Lees verder onder de foto

De HOLY FOOD MARKET is een hip en eigentijds horecaconcept geïnspireerd op de populaire voedselmarkthallen in grote steden zoals Barcelona, Kopenhagen en Rotterdam en is ondergebracht in een gerestaureerde 16e -eeuwse kapel in Gent.

Per vonnis van 22 januari 2019 van de Ondernemingsrechtbank te Gent, Afdeling Gent, werd de procedure gerechtelijke reorganisatie open verklaard waarbij een reorganisatieplan werd uitgewerkt onder begeleiding van Mr. Stefanie Baeten en Mr. Margot Van Looy.

Het reorganisatieplan werd vervolgens met ruime meerderheid goedgekeurd en gehomologeerd. Dit geeft de HOLY FOOD MARKET extra ademruimte om de voorgestelde herstelmaatregelen uit te voeren zodat ze terug rendabel wordt.

Stefanie Baeten

Partner

Margot Van Looy

Associate

Wat verwacht u van uw advocatenkantoor? Eerlijke oplossingen, duidelijke antwoorden en een oprecht vooruitzicht. Ja toch? Wij ook.

Kom eens praten

Agio Antwerpen Centrum

+32 (0)3 237 21 00

Algemeen

info@agiolaw.be

Agio Antwerpen Noord

+32 (0)3 246 37 20