This page has not yet been translated into the language you have chosen. We therefore show you the page in its original form. Our apologies.

Ilias Schoofs

Opleiding

Ilias Schoofs voltooide in 2019 zijn rechtenopleiding cum laude. Binnen zijn universitaire vorming opteerde hij om zijn kennis met betrekking tot het burgerlijk recht, het handels- en economisch recht, alsook het strafrecht verder te ontwikkelen. Hij studeerde zowel aan de Universiteit van Antwerpen als aan de prestigieuze Universiteit van Lund (Zweden).

In 2019 trad hij toe tot de Antwerpse Balie en vervoegde hij Agio.

Expertise

Ilias heeft een bijzondere belangstelling voor zowel negotiaties als geschillen die nauw verband houden met de bouwsector, specifieke ondernemingsovereenkomsten, advies inzake zakelijke transacties, en de civiele en penale geschillen die hieraan gelieerd zijn. Hij beschikt over de nodige talenkennis om u te woord te staan in zowel het Nederlands, het Frans als het Engels.

What do you expect of your law firm? Fair solutions, clear answers and an honest prognosis. Right? You can rest assured that that’s exactly what we expect too.

Let's talk

Agio Antwerp Centre

+32 (0)3 237 21 00

General

info@agiolaw.be

Agio Antwerp North

+32 (0)3 246 37 20