Zo werkt Agio

Pragmatisch partnerschap

We winden er niet graag doekjes om. Daar hebt u geen tijd voor, en wij eerlijk gezegd ook niet. Dus zijn we allebei gebaat bij efficiëntie.

Ons uitgangspunt? Agio is een bedrijf zoals een ander. We zijn professionals met een expertise: onze diepgaande kennis van, én passie voor het recht. En die bieden we u aan. Niet als een kant-en-klaar eindproduct, maar als een traject dat we samen met u lopen.

Heldere prijzen

Bij Agio maken we graag duidelijke afspraken, ook over geld. Na bespreking kiezen we samen hoe we samenwerken en hoe u ons betaalt: een uurtarief, een vast budget of een succesfee.

Een specialist inschakelen kost geld, dat is voor juridisch advies niet anders. Bij Agio willen we verrassingen over facturen vermijden en we houden al helemaal niet van lopende tijdsmeters die u afschrikken om ons een vraag te stellen. Dus betaalt u ons een uurloon, een vast tarief, een percentage of een combinatie daarvan. Waarom we zo werken? Omdat u met heldere afspraken weet waar u aan toe bent. En Agio op die manier een juridische meerwaarde is.

Bruikbaar advies

Aan vage aanbevelingen hebt u niets. Wij denken met u mee tot we een uitkomst vinden die echt een verschil maakt.

Deskundig advies is een basisvereiste voor elke advocaat. Maar bent u er echt mee geholpen? Een vrijblijvend advies legt de verantwoordelijkheid voor moeilijke beslissingen helemaal bij u. Bij Agio mag het gerust een beetje meer zijn. We werken door tot u alle informatie hebt om een verstandige beslissing te nemen en geven ook aan wat wij zouden doen in uw plaats. Zo staan we u bij in het hele beslissingsproces.

Oor en oog voor u

Er zijn geen kant-en-klaaroplossingen in het recht. U mag rekenen op onze eerlijkheid en op een oplossing voor úw probleem. Die oplossing mag ook out-of-the-box zijn. Creativiteit is een teken van intelligentie — en een intelligente oplossing, dat wil toch iedereen?

Geen twee zaken zijn hetzelfde. Dat maakt van onze job de interessantste die er is (als u het ons vraagt). Om u écht van dienst te zijn, moeten we dus heel goed naar u luisteren. De juiste vragen stellen en aanvoelen wat er speelt. Dieper graven om beter uw belangen te verdedigen. We leren u dus graag kennen.